Milovníci lodí zamíří do Rakous

rakousy_veletrh_lodi

Největší obchodní veletrh lodí a vodních sportů ve střední a východní Evropě proběhne v rakouském Tullnu od 2. do 5. března.

Na veletrhu Austrian Boat Show představí své novinky přibližně 370 nejvýznamnějších vystavovatelů, kteří tak nabídnou celkový přehled o odvětví. K vidění budou plachetní a motorové jachty, velké plachetnice, turbo tryskové čluny, plachetní čluny, motorové čluny a elektrické lodě šetrné k životnímu prostředí, námořní zařízení, sportovní katamarány, kajaky, kánoe, SUP – pádlovací prkna, gumové rafty, šlapadla a čluny.

Dále bude k vidění unikátní řada plavebních zařízení. Vše, co uspokojí potřeby potápěčů, charterové organizátory, školy plachtění a přístavy. Celé toto spektrum bude doplněno turistickými informacemi o nejlepších destinacích pro vodní sporty.

V hale 10 bude k naleznutí centrum plachtění – výrobci velkých plachetnic budou vystavovat své výrobky velikosti 34 – 55 stop a jejich nejnovější vývoj. Své nové modely vystaví také výrobci malých plachetnic. Návštěvníci si budou moci například prohlédnout plavidla z těchto loděnic: Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly, Dufour, Elan, Hanse, J-Boats, Jeanneau, More Yachts, Maxus, Salona, Seascape, Sunbeam, Vico.

Hlavním tématem v hale 3 budou motorové čluny, motorové jachty a elektrické lodě, počínaje malými čluny až po luxusní motorové jachty od 34 – 45 stop.

Veletrh Boot Tulln je největší výstava inovativních a ekologických elektrických lodí v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Vystaveny budou následující značky: Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Drago, Four Winns, Frauscher, Galeon, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Mingolla, Nimbus, Quicksilver, Regal, Rinker, Sea Ray, Stingray, Terhi, Zar Formenti a mnoho dalších.

Dospělí za vstup zaplatí 13 eur (351 korun), studenti, senioři a skupiny o dvě eura méně a děti od šesti do 15 let tři eura. Výstaviště bude otevřené vždy od 10 do 18 hodin.